lauantai 22. elokuuta 2015

Ensimmäiset seurannat takana

Sain nyt sitten puhtaat paperit ensimmäisistä seurantaverikokeista liittyen Tecfideran käyttöön.

Minulle asiasta soittanut lääkäri ei sen kummemmin avannut asiaa muuten kuin toteamalla että sekä virtsanäyte että verikokeet olivat kunnossa. Toki olisin halunnut tietää mm. valkosoluarvoista hieman lisää, mutta eipä siinä hetkessä hirveästi mitään ehditty jutella sen kummemmin asiasta. Toivottavasti verikokeiden tulokset tulisivat edes Omakantaan, mutta tiedä häntä kun sitäkin tunnutaan päivittävän melko laiskasti useimmiten muutenkin.

Onneksi nyt tiedän myös että täällä meillä Helsingissä Kampin tienoilla on tämä eräs lauantaisinkin auki oleva HUSLAB:n toimipiste. Sinne on fiksumpaa mennä hoitamaan noita verikokeitaan yms. viikonloppuisin, sillä vapaapäivien pyytäminen töistä on toisinaan aika hankalaa jos pitäisi pelkkiä terveyskeskuksia käyttää aina näytteidenottoon.

Syvemmin mentäessä siihen että miten minä nyt tässä hetkessä oikeastaan voin, niin on todettava samaa kuin lääkärillekin että uskon nykyisen hyvän oloni johtuvan pääsääntöisesti monen lisäravinteen sekä lääkeaineen käytön yhteisvaikutuksesta liikunnan harjoittamisen ohella. Lääkäri myös kyseli että miltä minusta on tuntunut käyttää LDN:ää nyt useamman kuukauden, johon totesin myös että uskoisin sen olevan myös yksi tekijä siihen miksi voin ihan hyvin kaikesta huolimatta.

Toki jokainen päivä on erilainen ja välillä varsinkin erinäiset niska- ja hartiakivut pääkipujen ohella ovat ikäviä kestää lävitse. Ne kuitenkin hälvenevät ennen pitkää syystä tai toisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti