perjantai 12. kesäkuuta 2015

12.06.2015

Tuolta Tecfideran tuesta soitettiin jälleen. Tämä oli nyt kolmas kerta kun tuon palvelun osalta minuun otettiin yhteyttä ja kyseltiin hieman kuulumisia lääkkeen suhteen käyttäjäkokemusten osalta.

Hyvä on mennyt, totesin avoimesti luurin toisessa päässä olevalle farmaseutille. Kerroin että toimintakyky oli kunnossa ja samoin myös jaksamiseni. Yritin kysellä häneltä kaikenlaista Tecfideran yhteisvaikutuksista mahdollisten lisäravinteiden suhteen sekä mainitsin Tecfideran ja LDN:n yhteiskäytöstäni. Lisäravinteiden osalta hän ei osannut oikein sanoa mitään mistään vaan tyytyi toteamaan että Tecfideran vaikutusmekanismi perustuu sitruunahappokiertoon.

Farmaseutti siellä toisessa päässä oli luonnollisesti pää pyörällä tästä pieniannoksisesta naltreksonista, eikä ollut koskaan kuullutkaan moisesta. Hän tosin kertoi että tarvitsi minut diagnosoineen lääkärin yhteystiedot siksi että voisi ilmoittaa jollekin lääkkeiden valvontaviranomaiselle näistä kasvojen punoituksista sun muusta vähäisestä mitä olin saanut kokea Tecfideran suunnalta. Annoin hänelle tiedot ja sovimme että seuraava soitto tulisi sitten joskus heinäkuussa.

Heinäkuussa ovat myös ensimmäiset kontrollit liittyen lääkkeen käyttöön veriarvojen määrittämisen muodossa. Pääsen myös keskustelemaan lääkärin kanssa siitä että mitkä ovat mahdolliset jatkotoimenpiteet, jonka aikana aion pyytää mahdollisesti koekäyttöön jotakin lääkeainetta kognitiivisten toimintojen parantamiseksi entisestään. Harkinnassa tähän tarkoitukseen on Nootropil eli pirasetaamia sisältävä lääkevalmiste.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti