lauantai 13. kesäkuuta 2015

13.06.2015

Ilmat hiukan lämpenivät tänään ja sen turvin lähdettiin sitten melontaretkelle avovaimoni kanssa täällä Helsingissä.

Melonta ei ole meille tuntematon laji, vaan olemme edellisenä vuonna käyneet erään toisen ystävämme kanssa melomassa myös samoilla suunnilla. Tuolloin kaikilla oli omat kanootit jolla melottiin erääseen lähtöpaikan läheiseen saareen, siellä sitten evästettiin ja muutaman kierroksen jälkeen lähdettiin takaisin lähtöpaikalle. Veneet olivat meillä lainassa.

Tänään sitten lähdettiin samasta paikasta kuin viimeksikin. Saimme käyttöömme hauskan "kaksikon", eli kaksipakkaisen kanootin. Valitettavasti emme saaneet kuin tunnin kokeilla kyseistä vehjettä, mutta kivaa oli silläkin seilata rantaseutuja pitkin omaa tahtia. Olemme joskus miettineet tuollaisen kanootin hankintaakin, mutta totta puhuen ei meillä oikein olisi sille mitään säilytystilaa.

Kaikenkaikkiaan oli todella mukava reissu vetten päälle ulkoilmassa tänään. Sää oli huomattavasti lämpimämpi ja mukavampi kuin aikaisempina päivinä sekä melonta tuntui kivalta urheilulta tähän hetkeen sovitettuna.

Nyt kun tätä kirjoittelen, niin palailen juuri lenkiltä kotiin. Varsin urheilullinen päivä on siis ollut, joten nyt vaan sitten henkilökohtaista huoltoa perään ja varmaan nukkumaan ennen pitkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti