keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kutsukaa Tecfidera (osa I)Varmasti osa blogin lukijoista nyt miettii että "ei, miksi teit sen!?" tämän kuvan tuomien tunnelmien vanavedessä. Älkää kysykö ensinnäkään että mistä hommasin varat tähän 540€ potilaan omavastuuosuutta kerryttävän lääkkeen hankintaan ja että miten olen ajatellut maksella näitä tulevaisuudessa alati kasvavien muiden lääke- ja lisäravinnehankintojen lomassa. Ilmeisesti Kela on suunnitellut jonkinlaisen uuden järjestelmän näiden lääkkeiden kanssa alkavaksi alkuvuonna 2016 korvattavuuksien suhteen johonkin etumaksuun liittyen.

Syy miksi olen päättänyt kokeilla näitä ns. DMD (disease modifying drug) -lääkkeitä MS-tautiin liittyen on ihan se että aion ottaa selvää niiden sopivuudesta itselleni ja muutenkin vertailupohjaa asiasta kuin asiasta tähän tautiin liittyen olisi saatava. Yrittänyttä ei lasketa, vai miten se nyt sitten sanotaankaan tässä tilanteessa.

En toki tiedä että miten tämä lääkitys nyt sitten iskee mm. LDN:n tehoon tai muiden lisäravinteiden vaikutuksiin.

Aloitin Tecfideran puhtaalta pöydältä aamupalan jälkeen noin klo 8. Vedin pohjaksi Kreikkalaista jogurttia, hieman munakasta ja karjalanpiirakoita juustolla. Tämän jälkeen heitin huiviin kiistanalaisen BG12-kapselin eli "Teksun" muitta mutkitta kahvin vanavedessä.

Toistaiset sivuvaikutukset? Ei ainakaan muutamaa tuntia myöhemmin yhtikäs mitään ole tapahtunut vatsakipujen suhteen enkä ole muuttunut yhtä punaiseksi kasvoiltani kuin hummeri.

Katsotaan miten tässä nyt käy. Seuraavat päivät tulevat olemaan kokeilujen täyteisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti