keskiviikko 27. toukokuuta 2015

27.5.2015

Kävin hakemassa apteekista erän vahvempaa 240mg Tecfideraa, jonka aloitus pitäisi nyt sitten osua muutaman viikon päähän. Onneksi tällä kertaa selvittiin aikalailla helpommalla lääkekaton ylityksen jäljiltä tuon lääkkeiden hinnan kanssa. Sain myös apteekista korvaukseksi monivitamiinivalmisteita ja perusvoidetta kun lääkkeen tilauksessa oli ollut jotain häikkää ja jouduin kolme kertaa menemään apteekkiin ostamaan sitä kuuluisaa ei-oota viikon sisään. Kiitos kuitenkin heille tästä pienestä hyvityksestä!

Onneksi myös kesäloma alkaa kolkuttelemaan ovella piakkoin. Tarkoitus olisi yrittää kuntoilla ja ulkoilla niin paljon kuin mahdollista, mutta mistäpä sitä tietää minkälaisiin rientoihin sitä tässä vielä päätyy.  Toisaalta välillä kyllä hapottaa ja väsyttää niin vietävästi että kaikenlainen lepääminen kyllä tulee myös kysymykseen.

Kaupungin vuokra-asuntoihin oikeuttava hakemukseni oli myös luokiteltu erittäin kiireelliseksi, mutta niin on kuulemma 70% muistakin hakemuksista. Ymmärrän että nyt ollaan aikalailla sitten sellaisen kuuluisan lottokierroksen armoilla sen onnistumisen suhteen että ei mitään rajaa. Pakko on kuitenkin yrittää nyt kaikki mahdollinen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti