maanantai 13. huhtikuuta 2015

13.4.2015

Eilinen ja tämä päivä eivät ole olleet ihan niin energisia kuin sitä aiemmat päivät.

Vähempi määrä energiaa on kenties johtunut siitä että olen nukkunut yöni vähän huonommin, joten päivällä energiaa ei olekaan riittänyt niin kovin paljoa kuin olisi ehkä odottanut aikaisempien päivien myötä.

Pääsääntöisesti olo on kuitenkin ihan hyvä paitsi että pohkeet ja pohjelihakset pulputtavat ja kipuilevat edelleen. Yritin vähän juostakin sisätiloissa ja katsoa miten jalat kipeytyvät, jolloin reaktiona tosiaan oli että etenkin sääret ja pohkeet tosiaan kipeytyvät ja ovat muutenkin kipuilevia koko ajan.

D-vitamiinikuuri jatkuu myöskin ja tuntuisi että ihan hyvin tuloksin monen muun lisäravinteen voimalla. Ehkä voisi myös todeta varovaisen positiivisesti että tuo Ginkgo Biloba on hiljalleen alkanut toimimaan, sillä pientä paranemista on tapahtunut lähimuistissa ja kognitiossa viime aikoina. Harmi vaan että nuo tabut loppuvat pian, joten uusia on ostettava ehdottomasti jos niistä nyt näyttää olleen edes vähän hyötyä muistihäiriöiden kanssa.

Olen ottanut ihan rauhallisesti viime aikoina ja se on enimmäkseen toiminutkin sekä oireiden että mielialan kohottamisen kannalta. Yön pimeinä tunteina sitä kuitenkin toisinaan miettii että kuinka kauan vielä kestää saada edes joku diagnoosi aikaiseksi vaikkapa nyt sitten sieltä neurologian poliklinikalta. Epäilyksiä eri sairauksien suuntaan edelleen on, mutta vastaukset ovat olleet lääkärien suunnalta niin vaimeita oireiden aiheuttajista että se turhauttaa ja kovasti.

Edelleen tuo joku "fokaali" oikean silmän jossain kohdin huolestuttaa vaikka se oli kuulemma pieni. Ilmeisesti sen ei siellä kuuluisi olla, mutta mihin se tarkalleen viittaa? Onko tämä nyt sen MS-taudin oire vai ei? Entäpä sitten se C6-nikaman murheenkryyni joka radiologin mukaan voisi olla MS-tauti, kirurgiaan erikoistuvan lääkärin mielestä ihan vaan jotain synnynnäistä ja minulle suurin elämäni pelon aihe?

Vastaukset ovat kovin hitaita paljastumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti