keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

9.4.2015

Olo on ollut tilanteeseen nähden ihan hyvä viime päivät. Olen ottanut ihan rauhallisesti.

Silmälääkäri soitti minulle sieltä Meilahdesta tuon viime viikonlopun iltaisen sekoilun jäljiltä. Hän ilmoitti että mitään tähän näköhermon, silmänpohjan tai mikä nyt olikaan tulehdukseen ei löytynyt merkkejä.

Ainoa ahdistava&pelottava asia jälleen oli sitten puolestaan se että oikean silmän jostain "liitoskohdasta" aivojen kanssa oli löytynyt joku "fokaali" tai "fokaalinen" juttu josta tämä lääkäri ei niin pitänyt. Jälleen kuitenkin moderni lääketiede oli hänen muodossaan ymmällään, kun vastausta ei löytynyt siitä että mihin tuollainen joku fokaali-juttu sitten oikein viittaa.

Hohhoijaa. Aina sanotaan että jos epäilet sairastuneesi vakavasti niin ei pitäisi lukea netistä mitään, mutta ihan oikeasti eivät nuo lääkärit minun kohdallani hirveästi ole valottaneet aina sitä että mitä joku löydös tai asia voisi olla ja mitä sen suhteen pitäisi tehdä. Oikeastaan MS-tauti on nyt tullut kysymykseen ihan hiljattain keskusteluissa lääkärien kanssa muutenkin.

Luonnollisesti ihminen löytää keinon etsiä tietoa jos primäärilähde eli suuret ja mahtavat lekurit eivät siihen kykene. Nykyään onneksi on tuo internet, sillä ilman sitä tämä menisi ihan vaan puhtaasti lääkärikirjojen selailuksi.

Yritän hätistellä sitä neurologian polia tänään ja huomenna puhelimitse. Suoraan sanottuna sinne olisi päästävä aika äkkiä nyt, sillä MINUSTA nämä ovat aika selviä merkkejä MS-taudista. Olin huomaavinani valitettavasti myös L'hermitten oireenkin kun kallistin päätä alaspäin vasemmassa kädessäni.

Niskat ja hartiat ovat julmetun kipeät. Lähimuisti pätkii ja sanoja saa toisinaan miettiä vähän aikaa ennen kuin avaa suunsa.

Tankkasin muuten eilen kaupasta hirveät määrät viherjauhetta ja vahvaa D-vitamiinia. Aion vetää niitä nyt suuria määriä kuurina hamaan loppuuni saakka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti