torstai 2. huhtikuuta 2015

2.4.2015, osa II

Tämäkään päivä ei ollut sujunut kovinkaan mallikkaasti töissä, mutta jaksoin kyllä nyt ihan hyvin kun kerran paikalle olin mennyt.

Kotiin lähdettäessä pitkällinen tietokoneella istuminen kuitenkin alkoi todella pahasti iskeä päänsärkyä sekä näköhäiriötä. Kotiin lähtöni jälkeen kävin vielä kaupassa, mutta näköhäiriöt jatkuivat.

Päätin siltä istumalta lähteä taas kerran tiedätte kyllä minne- ELI LÄÄKÄRIIN. Kävelin työterveysaseman vastaanottoon ja tokaisin että nyt pitäisi lähteä sitten tapaamaan lääkäriä oireiden perusteella aika äkkiä.

Päädyin sitten erään sellaisen lääkärin luo, joka oli minut tavannut aiemminkin muistaakseni joskus helmikuussa. Tämä oli se tyyppi joka ei pitänyt vaatimuksistani lääkärikuntaa kohtaan, mutta nyt kun minut sitten pyydettiin sisälle, pyysin äijää katsomaan toistaisen epikriisini lävitse.

Tyyppi tutki näyttöpäätettä ja sen jälkeen tutki silmiäni. Hän kyseli vielä oireistani ja tämän jälkeen otti puhelimen käteen. Tarkoitus oli kuulemma soittaa Meilahteen silmäpolin päivystävälle neurologille, sillä tuo magneettikuvan löydös leijui edelleen kaiken yllä. Arvelinkin ja arvelen yhä että tuo epäily kaulanikaman demyelinaatiosta tulee avaamaan ovia aika äkkiä jatkotutkimuksiin, mutta eilen en vielä ihan näin huonossa kunnossa ollut.

Minut pyydettiin hetkeksi istumaan aulaan ja odottamaan lisäohjeita. Kymmenisen minuuttia kului ja tämä samainen heppu pyysi minut takaisin sisään. Hän ilmoitti että tästä lähtisi nyt huomiseksi lähete Meilahteen silmäpolille VÄLITTÖMÄSTI oireiden perusteella, sillä kyseessä saattoi hyvinkin olla se pahaenteinen näköhermon tulehdus, joka taas kertaalleen kuuluu MS-taudin oireisiin hyvin yleisesti.

Päivystävä neurologi oli siis ilmoittanut siellä että minun pitää tulla heti aamusta paikalle ja että toistaisiin kiputiloihin määrätään nyt Tramalia. Herra mun aikani ties mitkä myrkyt ovat nyt pelissä!

Pelonsekaisin tuntein voin todeta että tämä kaveri ei tosiaankaan vetkutellut tällä kertaa minun kanssani. Haluan kiittää häntä maineensa puhdistamisesta silmissäni tällä nopeudella ja asiantuntevuudella tällä kertaa.

Muuten niin nyt voidaan sanoa että luvassa on mielenkiintoinen pääsiäinen. Huomenna aamulla on lähdettävä Meilahteen silmäpolille tämä vahva "demyelinaatioepäily" niskassani kirjaimellisesti kohti toivon mukaan sellaisia tutkimuksia että tämä kaikki saatiin nyt kaivettua ulos ja diagnosoitua.

Ihan hyvin pystyn muuten kirjoittamaan kivuista ja säryistä huolimatta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti