sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

26.4.2015

Uusi viikko lähenee ja maanantaina pitäisi melkeinpä viikon sairasloman jäljiltä palata töihin. Tiistaina olisi sitten se vastaanottoaika siellä neuropolilla ja toivon mukaan siitä sitten lähdettäisiin eteenpäin johonkin suuntaan sekä diagnoosin että mahdollisen sairauden hoidon suhteen.

Jäin sairaslomalle töistä viime viikon tiistain jälkeen kun tuo lumbaalipunktio sitten olikin lopulta luultua hitaampi toimenpide josta toipua. Nyt sunnuntaina vointi on ihan hyvä ja päänsärkyä ei juurikaan ole, mutta osat selästä aristavat ja kipuilevat. Tämä on minun ensimmäinen pitkä sairaslomani viisi vuotta kestäneessä työsuhteessa, joten onhan tämä sinänsä historiallista. Toisaalta tämä poisjäänti töistä on saanut minut miettimään kyseisen työpaikan ja työtehtävän mielekkyyttä, joka on vaivannut minua vuosikausia tasaisin väliajoin. Nytkin sitä miettii että haluaako tuossa työpaikassa jatkaa vai ei jonkun sairausdiagnoosin jälkeenkin, vai pitäisikö pyrkiä kouluttautumaan kokonaan toiselle alalle ja unohtaa moinen sinnittely edes jossain työssä niin pitkään kuin mahdollista.

Oireetkin ovat jatkuneet samaan tapaan; pohkeiden, jalkojen ja selän lihakset nykivät ja pulputtavat tasaisin väliajoin aivan silminnähdenkin. Lähimuisti ja ajatukset ovat melko sekavat ja niitä on vaikea pitää koossa sekä sitten vielä virtsaaminen on lisääntynyt todella runsaaksi. En tosin tiedä että liittyykö se mihinkään varsinaiseen tautiin, sillä sitä nyt tulee ja menee muutenkin.

Jalat ovat tuntuneet toisinaan viime viikkoina heikoilta ja helposti väsyviltä, mutta nyt taas moneen viikkoon nekään eivät ole oireilleet samaan tapaan kuin silloin aluksi kaikkien neurologisten ynnä muiden oireiden alettua. Toisaalta erinäisten lisäravinteiden runsas käyttö tässä on nyt jatkunut verrattaen pitkään, joten haluaisin kuvitella että niillä määrillä mitä itseeni tungen ties minkä muodossa saattaisi hyvinkin olla vaikutusta yleisen suoriutumisen parantumiseen sekä oloon yleensäkin tässä vaiheessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti