maanantai 13. huhtikuuta 2015

14.4.2015

Eilen sain taas pyöräytettyä julkisen terveydenhuollon osallistumisrulettia hiukan eteenpäin. Toki pieni sekoilu oli aluksi luvassa kun minulle annettiin väärän ihmisen puhelinnumero siellä neuropolilla ja se sitten tosiaan yhdistyi jollekulle ylilääkärille, jolla oli juuri meneillään potilaan tarkastus.

Joka tapauksessa selvisi että nyt meinataan sitten ottaa se likvor minusta. Viimeksi kun se otettiin minun ollessani lapsi 90-luvun alussa sain jonkinlaisen halvaantumista muistuttavan reaktion siitä jalkoihini pariksi päiväksi. Mitähän ihanaa on luvassa nyt sitten tästä tällä kertaa, voidaan vain arvailla.

Suoraan siis likvoriin ollaan menossa? Toisaalta kaipa se sitten antaa jotain lisäinformaatiota etenkin MS-taudin tai vastaavan suuntaan, mutta olisin kyllä toivonut ensiksi vähän lisätutkimuksia magneettikuvauksella kuten vaikkapa se pää ja selkäranka. Jos kerran C6-nikamassa jotain on, niin eikö kannattaisi tarkistaa ne alemmatkin nikamat yms. seudut?

Valitettavasti olotila on ollut sikäli huono eilisestä lähtien että jonkinlainen valtava paineen tunne on ilmaantunut tuohon keskiseen alavatsaan juuri virtsarakon kohdalle. Vessassa tulee ravattua koko ajan, joten väkisinkin sitä alkaa taas miettimään vaihtoehtoja sille että mistä tämä johtuu nyt sitten taas.

Vedän aika paljon erilaisia lisäravinteita, olen lopettanut kevään alettua pitkien kalsarien käytön ja on kai täysin mahdollista että olen jonkun tulehduksenkin uhri. Toisaalta eivätkös tällaiset vaivat sitten taas ole jotain MS-taudinkin juttuja.. hohhoijaa, taas se alkaa.

Tuli muuten mieleen että täytyy kai ruotia hieman jossain postauksessa näitä minun "sairastelujani" ja sairaushistoriaani, sillä vaikka olenkin varsin vähän sairastanut noin kokonaisuudessaan tähän mennessä, niin on siellä ihan viime aikoinakin ollut vähän kaikenlaista pikkukivaa sekä lapsuudessa vähän isompaa pikkukivaa että kaipa asia olisi tuotava ilmi ihan "paperille" näin digitaalisessa muodossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti