keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

10.2.

Oireitani oli kestänyt jo varsin pitkään vailla mitään kunnollista selitystä ja toistaiset kokeetkaan eivät olleet paljastaneet mitään radikaalia.

Tohtori Google auttoi minua kuitenkin omintakeisesti jutuillaan mm. pitkäaikaisista infektioista syvän hammaskivenpoiston jäljiltä, joita ihmiset olivat saaneet. Hyvin vähän jos ollenkaan materiaalia tällaisesta oli suomeksi, mutta englanniksi kyllä löytyi stooria imusolmukkeiden ja kurkkukivun ilmaantumisesta hammaskiven poistamisen jäljiltä.

Toki useimmissa tarinoissa oireet eivät olleet kestäneet aivan näin kauan.

Kurkkukivun takia päätin taas lähteä kokeilemaan yhtä yksityisen puolen valkotakkia allergioihin liittyen. Sain eteeni nuoren miehen joka perustutkimusten (hengitys, kurkku + korvat) jälkeen totesi että ei pitäisi kuulemma olla mitään vakavaa, mutta tuolloin vielä uskottiin siihen pitkittyneeseen virukseen.

Tuohon aikaan vielä mietittiin sitä virusta tai ylipäätään ylähengitysteiden infektiota, jolta tämä toki kovasti vielä vaikuttaakin. Tämä nuori lääkäri sitten määräsi minut ripeästi nenän sivuonteloiden natiiviröntgeniin, sillä epäilin hetkellisesti flunssaoireiden johdosta mm. polyyppia nenässä. Se toisaalta ei olisi selvittänyt mitään nousseita imusolmukkeita, mutta kuitenkin olihan se hyvä tehdä.

Hän kirjoitti minulle sumutteen jotain allergiaa estävää litkua ja homma oli sitten siinä.

Kävin röntgenissä pään eri asentoja kuvauttamassa.

Illalla sain puhelun päivystävältä lääkäriltä että kyseinen röntgen oli ollut puhdas.

Hammaslääkärin puolella edelleen jaksettiin jauhaa siitä kuinka purenta kuulemma on aiheuttanut nämä kaikki oireet. Kumma juttu kun se ei ollut tehnyt tätä koskaan ennen, vaan kaiken laukaiseva tekijä on minusta AINA JA EDELLEEN ollut se hammaskiven poisto tammikuun alulta.

Sapettaa kun kukaan ei oikein tunnu uskovan että oireet alkoivat välittömästi sen jälkeen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti