keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Alkutekijät

Päätin nyt sitten luoda ihan blogin suomi24:n palstalle avaamani keskusteluketjun siivittämänä.

Tuntui loogiselta ryhtyä kirjoittamaan blogia näiden outojen oireiden jatkuttua sekä niiden tutkimusten ja kunnollisten diagnoosien viivästyttyä jatkuvasti erinäisistäkin syistä. Tällainen alusta on parempi ja selkeämpi kaiken tämän pohtimiselle, kun suomi24 on kumminkin lopulta niin sekava alusta keskustelulle ettei kokonaiskuvaa ja omia kokemuksia itse terveydenhuollosta oikein tahdo saada kunnolla esille eikä niihin voi muistinomaisesti palata nopeaa tahtia.

Eilen taisi olla erittäin hyvä artikkeli Helsingin Sanomissa liittyen maamme terveydenhuollon tilanteeseen, joka on jakautunut erittäin vahvasti yleismaailmalliseen malliin rikkaiden ja köyhien puoleen. Tämä on kuulemma merkki siitä että hyvinvointivaltio on rikki, mutta kumma kyllä asialle ei ole tehty vieläkään yhtikäs mitään, vaan on jääty toteamaan asioita ilman aikomustakaan tehdä vielä sen suurempia päätöksiä minkään suhteen.

Tämä blogi tukee koostumaan ihan käytännön esimerkeistä liittyen siihen minkälaista palvelua olen saanut selvittäessäni oireitteni syitä ja seurauksia sekä yksityisen että julkisen puolen terveydenhuollossa. Tämä antaa mukavasti kuvaa kaikille epäilijöille siitä että millä tolalla julkinen terveydenhuolto oikeastaan on sen puoleen kuin yksityinenkin, jossa luulisi rahalla saavan sekä hevosella pääsevän.

Aloittelen seuraavan postaukseni aivan tammikuun alulta, jolloin hakeuduin ensimmäistä kertaa lääkärille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti