keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

29.1.2015

Ennen tätä varsin pikaisesti päätettyä lääkärikäyntiä yksityisellä puolella olin saanut kilpirauhaskokeiden tulokset. Vajaatoimintaa ei ollut havaittavissa vaan arvot olivat Tyreotropiinin osalta 2.17 ja vapaan Tyroksiinin osalta 17.12

Tämä oli aika lamauttavaa taas jälleen, koska tutkimuksissa vesiperät.

Menin sitten myöhään illalla varsin tuskastuneena tämän seuraavan lääkärin luokse ja pyysin katsomaan suuhun sekä kurkkuun sen minkä pystyi. Ei näyttänyt kuulemma pahalta, mutta hän ei tykännyt yhtään kun kysyin häneltä kaikesta mahdollisesta oireisiini liittyen.

Hän tunnusteli myös imusolmukkeet ja totesi että ovat "normaalien rajoissa" ja että kuuden viikon jälkeen ne pitäisi sitten EHKÄ ultrata. Tämä lääkäri kuitenkin suutahti sitten minun kyselyihini lopulta ja huusi kovaan ääneen että "MITÄ SINÄ OIKEIN HALUAT MINUSTA LÄÄKÄRINÄ??"

Olin sen verran ahdistunut etten kyennyt vastaamaan, mutta sain tältä tyypiltä sentään lähetteen streptokokkiviljelyyn. Hetkeä myöhemmin olin taas samaisen yksityisen terveysaseman labrassa ja siellä hoitaja tunki puikkoa kurkkuun hirveän korinan saattelemana.

Valitettavasti tästä kerrasta ei jäänyt mitään järkevää käteen muuta kuin osoitus siitä ettei yksityiselläkään puolella aina niitä lääkäreitä hirveästi kiinnosta potilaan ongelmat.

Sain taas muuten tältäkin hemmolta sen "sairautta pelkäävän henkilön" diagnoosin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti